Banks  Concept
  • Why do I pay so much?
  • How can I save on fees?
  • How do I build good credit in Israel?
  • What does the bank want from me?
  • What pitfalls do I need to avoid?

 

For new and veteran Olim and anyone who does not understand Israeli banking. This webinar is jam packed with useful information.
Sign up below to Join us on Sunday November 22nd 2015
20:30 Israel, 18:30 GMT(UK), 13:30 EST (New York), 10:30 PST(Los Angeles).

Choose one of our two easy sign up and payment methods.

1. Paypal in Shekels (with a credit card or via a paypal account).

For the 22nd November Webinar at 40NIS click here




2. Israeli Credit Card (Hebrew)

For the 22nd November webinar at 40 NIS click here.

We will send you a link and password for the webinar, 24 hours before.
מדיניות החזרת המוצרים/שירותים באתר כפופה לחוק להגנת הצרכן במדינת ישראל:
בכל תשלום שהוא יקבל הלקוח את השירות/מוצר אותו רכש באתר בהתאם לתנאים ולכללים המפורסמים באתר ובדף בו מבוצעת הרכישה בפרט.
היה ויבצע הלקוח תשלום בעבור רכישת מוצר/שירות כלשהו באתר ומסיבה כלשהי לא קיבל אותו בהתאם לתנאים ולכללים המופיעים באתר,יזוכה הלקוח בעבור תשלום זה זיכוי מלא.
הלקוח רשאי לבטל עסקה עד 14 יום מיום ביצוע התשלום ולקבל את מלוא כספו חזרה.
הלקוח יהיה רשאי להחזיר כל מוצר/שירות אותו רכש עד 30 יום מיום קבלתו ולקבל את כספו חזרה (בתנאי שהמוצר נשלח באריזתו,במצב תקין ובתנאי שלא נעשה בו שימוש).
בית העסק יהיה רשאי לקזז עד 5% מסכום העסקה המקורי, אלא אם כן הסיבה לביטול העסקה היא עקב תקלה/פגם כלשהו במוצר.
בית העסק אינו מחויב לזכות את הלקוח בגין הוצאות משלוח המוצר חזרה, ובית העסק לא יחייב את הלקוח בגין כל הוצאות משלוח חוזר.

סליקת כרטיסי אשראי